Over ons

Over ons

Waar wij voor staan

Wie wij zijn

Fitcenter Warmenhuizen is een sportschool gevestigd in het dorp Warmenhuizen in Noord-Holland. Wij zijn 24/7 open dus je kunt sporten wanneer jij wilt.

De sportschool biedt een breed scala aan fitnessactiviteiten aan voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het moderne en ruime pand beschikt over verschillende trainingsruimtes. Zo kan je gewoon fitnessen maar ook groepslessen volgen.

Bij Fitcenter Warmenhuizen wordt veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding en coaching. De ervaren trainers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, bij Fitcenter Warmenhuizen kun je rekenen op deskundige begeleiding en advies op maat. Al met al is Fitcenter Warmenhuizen een uitstekende keuze voor iedereen.

Dit is ons doel

Onze missie

De missie van Fitcenter Warmenhuizen is om mensen te helpen hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken door middel van lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Dit kan worden bereikt door het aanbieden van hoogwaardige faciliteiten, apparatuur en programma’s die zijn ontworpen om klanten te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Andere mogelijke doelen kunnen zijn het aanmoedigen van een gevoel van gemeenschap onder de leden en het bevorderen van een positieve, gezonde levensstijl in de bredere gemeenschap.